Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Sessions En Directe. Rugits d'animació en la cançó. Benjamin Scheuer i Peter Baynton

En Directe. Rugits d'animació en la cançó. Benjamin Scheuer i Peter Baynton

L’animador britànic Peter Baynton i el cantant i compositor americà Benjamin Scheuer es reuneixen a l’escenari per tal de debatre les seves multipremiades col·laboracions i mostrar-nos en exclusiva el seu fascinant procés creatiu en vídeos musicals com The Lion, Cookie-Tin Banjo i Weather The Storm. Scheuer també donarà un concert en directe.

Benjamin Scheuer és cantant, compositor, guitarrista i autor teatral. Va crear i protagonitzar el musical The Lion, guanyador del 2015 Drama Desk Award i considerat com "el millor musical de l’any". Scheuer ha interpretat The Lion en més de 500 ocasions als Estats Units i Europa. Ha fet gires amb Mary Chapin Carpenter i ha tocat al Lincoln Center de Nova York, al Royal Albert Hall de Londres i a l'Arena Stage de Washington, on el van declarar “un guitarrista hipnòtic (...) intuïtiu i profundament expressiu".

Peter Baynton és un animador i director britànic fundador del multipremiat estudi d'animació Radish Pictures, situat a Londres. Va estudiar arquitectura a la Cambridge University i animació de personatges a Central Saint Martins. Els seus curts Over The Hill i Save Our Bacon. Del 2008 al 2013 va dirigir anuncis de televisió a l'estudi guanyador de l'Òscar® Tandem Films abans de fundar Radish Pictures.

Programa

Horaris

Dissabte, 4 de març / 14.30 h. La Llotja, Sala Ricard Viñes

CONFERÈNCIA + MÚSICA . Tots els públics


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325