Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Sessions Networking & Pitch 2015 Los Animantes + Escola d'Art Municipal

Los Animantes + Escola d'Art Municipal

TALLER AMB L’ESCOLA MUNICIPAL D’ART DE LLEIDA- RE-CICLADO Taller Cinema d’animació. Tècnica: Fotogramas en loop a càrrec de Lourdes Villagómez, artista visual i productora d’animació. Del 16 al 20 de febrer

RE-CICLADO és un taller d'animació feta a mà a partir de sèries de fotogrames en loop intervinguts amb diferents tècniques. Proporcionarem informació sobre les eines i recursos online perquè els participants puguin crear posteriorment els seus propis vídeos o gifs animats.

Utilitzarem seqüències de curtmetratges animats ja existents. Com a introducció, farem un recorregut per treballs de diferents autors centrant-nos en les paròdies visuals, els replantejaments formals, i les alteracions i reinterpretacions dels components bàsics d'una seqüència d'imatges. Les seqüències d'imatges seleccionades (i el moviment que els dóna sentit) seran reciclades i reinterpretats gràfica i conceptualment mitjançant la il·lustració i l'animació pels participants del taller. El producte final serà un curtmetratge col·lectiu d'aproximadament dos minuts de durada i una sèrie de gifs que podran ser compartits a internet i dispositius mòbils.

Lourdes Villagómez Oviedo

Lourdes Villagómez Oviedo és artista visual i productora d'animació, egresada del Mestratge en Animació Experimental del Califòrnia Institute of the Arts de Los Angeles. La seva obra ha estat projectada en festivals internacionals i en diversos llocs a Mèxic, Itàlia, Espanya i els Estats Units. Des de 1991 s'ha exercit com a animadora, productora i directora de projectes d'animació tant independents com comercials, i com conferencista i docent en diversos tallers i institucions d'educació superior a Mèxic, Espanya, Egipte, Paraguai, Índia, Colòmbia, Veneçuela i el Marroc. El 1999 va crear Els Animantes, col·lectiu de promoció, creació i distribució d'animació independent.

Reciclado.jpg


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325