Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Sessions Conferències Jornada MEDIA. Guionitzar l'Animació amb Jordi Gasull

Jornada MEDIA. Guionitzar l'Animació amb Jordi Gasull

 

El guionista de Atrapa la bandera, co-guionista i co-productor de Las aventuras de Tadeo Jones, ofereix una xerrada oberta en la que compartirà amb els assistents la seva experiència al front del guió d’algunes de les pel·lícules més internacionals de l’animació a l’estat espanyol.
Gasull parlarà amb els assistents de l’ofici de guionista, els seus secrets i els seus trucs, per exemple, per fer un bon pitch, saber on hi ha una bona història o aconseguir arribar a milions d’espectadors, sempre a través d’exemples pràctics.
A més de guionista a pel·lícules com Lope i documentals com Son & Moon: diari d’un astronauta, és co-fundador de 4 Cats Picture i professor al Màster de la Universitat de Navarra, al de la Universidad de Los Andes, a Santiago de Xile, i al de Milà.
Aquesta xerrada-taller és una activitat de formació per professionals i estudiants d’animació, organitzada en col·laboració amb Europa Creativa MEDIA i presentada per Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa - Desk MEDIA Catalunya.

Horaris

Jordi Gasull

Dijous, 2 de març / 16 h. La Llotja, Sala Leandre Cristòfol

CONFERÈNCIA. PROFESSIONALS. Tots els públics


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325