Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Magazine Pos Eso, stop-motion patri

Pos Eso, stop-motion patri

La pel·lícula de Sam Orti presentada al Work in Progress d'Animac 2012 s'estrena al Festival de Sitges

Samuel Orti, sovint acreditat únicament com Sam, sempre s'ha vist fascinat per l'stop-motion. Després de passar per Aardman Animations, ell i la seva productora Conflictivos van elaborar els curts Encarna, Vicenta i The Werepig, tots ells clarament fundats en una afició per unir el terror més icònic amb l'Espanya més cañí.


poseso1.jpg


Després d'un considerable èxit en festivals, el llargmetratge era el pas lògic, i finalment es fa realitat amb "Pos Eso", la seva immersió més profunda fins a la data en aquests dos temes i en l'stop-motion més elaborat del país.


poseso2.jpg


La pel·lícula es centra en la Trini, una bailaora que sospita que el seu fill Damián porta presentant símptomes de possessió des de la mort del seu marit. Per això, recorre al Pare Lenin, recentment repudiat per la seva església, perquè salvi al seu únic progenitor de caure en les urpes del diable.


poseso3.jpg


Sota un ritme que no s'atura en cap moment, aquesta futura pel·lícula de culte és una joia visual per als fans de l'stop-motion i presenta tota mena de delirants homenatges al cinema de terror que faran les delícies d'afeccionats i experts.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325