Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Inscripcions

Inscripcions

CONVOCATÒRIA 2018. DEL 6 DE JUNY AL 31 D'OCTUBRE 2017

BASES DE PARTICIPACIÓ ANIMAC 2018

Organització

L’Animac és una Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya organitzada i produïda per l’Ajuntament de Lleida.

On i quan

La 22a edició d'Animac tindrà lloc a la ciutat de Lleida (Catalunya - Espanya) del 22 al 25 de febrer de 2018.

Inscripció

Per poder participar a Animac és necessari omplir el formulari d'inscripció (via online) i enviar juntament amb una còpia de la pel·lícula en DVD o format quicktime (mov) o mp4, còdec H264 (via online o mitjançant de correu ordinari) a:

 • Correu ordinari:
  Animac
  Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lleida
  Av. Blondel, 64
  25002 Lleida
  Espanya
  Tel. 0034 973 700 325
  Fax. 0034 973 700 432
 • Online:
  Enllaç del gestor d’enviament (WeTransfer, Dropbox, etc.) a inscripcio@animac.cat
 • Movibeta:
  Mitjançant procediment Online a través d' AQUEST ENLLAÇ

Condicions d'ús

 • El contingut és privat i només accessible pel festival i els seus col·laboradors.
 • El preu de l'enviament i l'emmagatzematge oscil·la entre 1,5 € i 4,72 € (iva inclòs).
 • Consulta els arxius recomanats per millorar streaming. (http://festival.movibeta.com/web/controllers/siteController.php?action=5)
 • Consulta les preguntes freqüents sobre el funcionament de l'enviament en línia.
 • Qualsevol dubte serà ates en l'adreça de correu info@movibeta.com us recomanem emprar Google Chrome o Mozzilla per realitzar la pujada. És preferible no emprar connexió wifi per a la pujada.

banner.gif


Les pel·lícules presentades en un format diferent als anteriorment esmentats són susceptibles de no ser inscrites per a la selecció.

Obres i Participants

 • Podran participar tots els productors i realitzadors nacionals i internacionals que ho desitgin.
 • Cada participant podrà inscriure un nombre il·limitat d'obres, sempre que compleixin els requisits d'inscripció.
 • No hi ha límits de durada ni restriccions referents a l'any de producció de l'obra.
 • Caldrà adjuntar un mínim de dues imatges de la pel·lícula en format JPEG o TIFF, amb un mínim de resolució de 300 dpi.
 • Les pel·lícules dialogades en idiomes diferents al català o al castellà hauran d'incloure el llistat de diàlegs en català, castellà o anglès en un document de text.
 • Les pel·lícules, en cas de ser seleccionades, han d'estar disponibles en una còpia de projecció en qualsevol dels següents formats: HD quicktime o mp4 còdec h264, BluRay, DCP.

Drets d'Autor / Copyright

L'autor, productor o distribuïdor que s'inscrigui la pel·lícula declara ser titular, haver adquirit o fer un ús legítim de tots els continguts de l'audiovisual i dels seus drets d'autor / copyright. La mostra no es fa responsable de cap denúncia resultant per reclamació de drets d'autor per l'exhibició pública de pel·lícules que continguin material protegit.

Termini d'inscripció

El període d'inscripció finalitzarà el 31 d'octubre de 2017.
Una vegada efectuada la inscripció i comunicada la inscripció la pel·lícula no podrà ser retirada.

Selecció

La direcció de l'Animac efectuarà la selecció segons els criteris que consideri oportuns. L'organització notificarà el resultat de la selecció abans del 20 de gener de 2018 únicament als autors de les pel·lícules seleccionades. Les pel·lícules seleccionades han de ser remeses en el format òptim de projecció abans del 3 de febrer de 2018. Les còpies en DVD de les pel·lícules no seleccionades per a la programació oficial podran ser consultades o exhibides, sota la supervisió de l'organització i dins de la secció Open Screen o altres activitats Animac.

Difusió

Les imatges facilitades podran ser utilitzades per il·lustrar els diferents materials de difusió i comunicació de l'Animac (programa de mà, magazine, premsa, pàgina web i altres mitjans de comunicació). L'organització es compromet a utilitzar els diferents materials de difusió respectant les condicions indicades en el formulari d'entrada.

Enviament i devolució de còpies

Animac assumeix l'enviament i la devolució de les còpies d'exhibició de les pel·lícules seleccionades als autors, productors o distribuïdors. Un cop finalitzada la mostra, les pel·lícules seran retornades en el termini de tres setmanes com a màxim. En cas que la còpia s'hagi d'adreçar a un altre festival després de l'Animac, l'organització no es farà càrrec de les despeses d'enviament. Animac no es responsabilitza de la demora en la devolució ocasionada per causes alienes a l'organització.

Les còpies enviades per a la inscripció - tant les seleccionades com les no seleccionades - no seran retornades i entraran a formar part de la base de dades i videoteca d'Animac i no podran ser projectades en públic sense l'autorització expressa del seu autor.

Desperfectes

L'organització no es responsabilitza dels desperfectes ocasionats en les còpies que no siguin causades per negligència de la mateixa organització.

Acceptació de les bases

Participar a Animac implica l'acceptació plena d'aquestes bases.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325